GAYA TUDUNG MESRA BUDAK

GAYA TUDUNG YANG MESRA BUDAK
.
Selalu kita dengar mak2 kurang nak bergaya sebab;
1. Takde masa mak lilit tudung
2. Dah lilit, cantik2 dah ni. Satgi, anak dok tarik2 tudung, terus hancuss lilitan bergaya meletop tadi. 😭
.
Bila kejadian no. 2 berlaku, terus kita malas dah nak lilit2 tudung kan?
.
Mummy2 semua tau tak, ada satu gaya lilitan tudung yang bila ditarik, diganyah oleh budak2 tetap ‘maintain’ cun?
.
Nampak tak mak budak dalam gambar ni? Tudung kena tarik tu dah tentunya alah bisa tegal biasa, siap mendukung lagi si kecik tu. Tau je la anak kecik didukung melasak bukan main lagi kan..Yang no.1 pulak melekat di kaki. Senario biasa kan?
.
Tapi, nampak tak tudung dia masih terletak cun melecun?
.
Haa..ni tips dia ceq nak bagi ni. Hang buat tudung DOUBLE LOOP. Tau dok tudung double loop tu camne?
.
Tudung stail ,double loop ni, hang sarung tudung tu dua kali. Tak perlu terus beli instant lepas ni. Boleh buat sendiri ja tu. 5 min ja dah siap. Minimum 2 pin ja pakai. Maksimum 4 pin ja. Jarum2 tu semua yilek.
.
Tau dok camne nak buat tudung double loop sendiri?
.
Nak saya tunjuk tak cara2 buat tudung double loop pakai 2 pin je tu?
.
Tunggu…
.
#tips #tipsbergaya #tips4life #tipsmakmenyusu #tipsfesyen #fesyen #bajumenyusu #fashion #stail

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s