SOFEA MUSLIMAH KEMBALI LAGI!

Ya. Sofea Muslimah kembali lagi dengan warna-warna yang lebih mengancam Kaum Hawa. Hehe..

SOFEA MUSLIMAH ni selesa tau. Kain tak panas, tak tebal dan tak nipis. Kalau uols pakai SOFEA MUSLIMAH warna cerah, uols tak perlu risau sebab tak perlu pakai inner pun.

.

Kalau nak bf, boleh sangat. Zip kat bahagian dada tu uols boleh buka guna sebelah tangan je sambil sebelah lagi pegang baby. Orang kata macam as easy as ABC kan.

.

Baju pula ada 3 design. 

1) Macam kemeja. Bila pakai memang rasa smart. 







2) Ala punjabi. Sesuai dipakai untuk kebanyakan acara. 

3) Typical blouse muslimah. Yang ni korang semua dah tau kan design dia macam mana. So, tak payah kak mir terangkan ye.






Yang badan-badan comel tu jangan risau. Korang pun boleh bergaya dengan SOFEA MUSLIMAH ni. Ada saiz hingga 4XL. 😊

.

Kalau uols suka dengan SOFEA MUSLIMAH ni, whatsapp ‘SOFEA MUSLIMAH’ & hantar ke 0193146314 ye.

.

#sofeamuslimah #tshirtlabuh #tshirtplussize #tshirtcantik #tshirtbffriendly #bajumenyusu #bffriendlyshirt #plussizefashion

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s